Blog

Nina Kustec in Pika Rupar iz Squash kluba Škofja Loka na Evropskem prvenstvu Divizije 3 pripomogle k zgodovinskemu uspehu slovenskega squasha

Slovenska ženska reprezentanca v postavi Nika Urh, Nina Kustec, Nanja Urh in Pika Rupar je na Evropskem ekipnem prvenstvu Divizije 3, ki je v Gibraltarju potekalo od 12. do 16 aprila 2023, dosegla izjemen uspeh, saj je osvojila prvo mesto in se s tem tudi uvrstila v višji rang tekmovanja.

Čestitamo našim puncam in jim želimo še veliko uspehov!

Kako velik uspeh so dosegle pove tudi dejstvo, da so novico povzeli tudi slovenski mediji: https://siol.net/sportal/drugi-sporti/slovenke-uresnicile-dolgoletni-cilj-604347?fbclid=IwAR1KLuVqPgXSQ0vM_fiSabCkk9je4yaUveQuB_p10dkDZzNk_qyOJZ2hjAg

https://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/slovenke-blestele-na-evropskem-ekipnem-prvenstvu-v-skvosu/665026?fbclid=IwAR3PQ3YBgewbCCljy_wBhublCKPOM0Z4qDpvDdmeYU9I1WZO8wXuF79gzQA

Foto: Squash zveza Slovenije
Foto: Squash zveza Slovenije
Foto: Squash zveza Slovenije

PIKA RUPAR IN LUKA KUSTEC DOSEGLA NAJBOLJŠO UVRSTITEV NA EVROPSKIH MLADINSKIH PRVENSTVIH V ZGODOVINI SLOVENSKEGA SQUASHA!

Končano je Evropsko mladinsko prvenstvo na Nizozemskem, ki so se ga iz našega kluba udeležili trije reprezentanti: Pika Rupar, Sara Nedič in Luka Kustec. Pika in Luka sta se od vseh slovenskih predstavnikov uvrstila najvišje, Pika na 15. mesto v ženski in Luka na 23. mesto v moški kategoriji. S tem sta dosegla najvišje mesto na evropskih mladinskih prvenstvih v zgodovini slovenskega squasha. Pohvaliti pa moramo tudi Saro Nedič, ki je kljub temu, da je bila s 15. leti mlajša od večine tekmic, dosegla 20. mesto. Čestitke vsem trem!

Slovenski predstavniki in predstavnice na Evropskem mladinskem evropskem prvenstvu 2022 na Nizozemskem.
Pika Rupar
Luka Kustec
Sara Nedić

POTRDILI SMO, DA SMO KLUB PRVAKOV!

V soboto 26.3. je potekalo EKIPNO DRŽAVNO PRVENSTVO 2022, kjer smo spet pokazali, da smo najboljši klub v Sloveniji!

V ženski konkurenci je zmagala naša ekipa (Škofja Loka 1) v sestavi: Pika Rupar, Nina Kustec, Sara Nedič, naša druga ekipa v sestavi Sara Rojnik, Manca Demšar, Nuša Senčar pa je zasedla odlično 3.mesto.

V moški kategoriji pa je zmagala ekipa Škofja Loka 1 v zasedbi: Luka Kustec, Jošt Dolinar, Gal Ravnikar, Goran Vučkovič.

Čestitke vsem, še enkrat smo dokazali, da smo klub prvakov!

Ekipno državno prvenstvo 2022, ženske
Ekipno državno prvenstvo 2022, moški